S&F

Sitter med min favorit tjej Sofie som jag inte träffat på evigheter. Vi bara myser och pratar. Jag funderar på att sluta blogga men får se. Lär ha kvar bloggen iallafall. Nej nu måste jag på nåt sätt filma sofie när hon sjunger riktigt fult.

3

Blir så jävla förbannad. Varje gång jag klagar på något om mig själv så ska alla precis alla vara där och säga att jag är töntig. Varför kan inte jag få känna mig ful ibland utan att folk ska säga att jag är töntig? Blir bara så himla förbannad, det är ju helt okej att andra klagar över sig själva hela tiden men jag kan inte ens skriva att jag kände mig bred, det var ju mest bara en faktor för att ta tag i att gå ut och springa. Nej förfan, ville bara säga det för jag blir bara stört jävla förbannad.

happy time

En gnutta av Tove.
Igår var jag på middag hos min farmor och farfar. Sen myste jag och Fanny vid bagarn med kakor och pk. Vi hade en massa att gå igenom och jag tror att vi klarade av varenda punkt. Snart kommer Elin hit och myser, det var ett tag sen det!  Sitter och finular på matinköpslista som mamma tvingar mig på. Fem saker hittils, bacon, nutella, sallad pasta och bröd. Det ska jag leva på i sex dagar och chips!!!

-

Nu vill jag ha er hemma.

heartbeat.

Saknar mina tjejer. Och oj vad fult hår jag hade innan jag färga.

French hot dog

Fina bruttor. Mina och Sofie.
Skruttan som jag saknar så jag spricker.
korv är gott.
Nu kläcktes äggen, eller det som var fel i datan. Har vart på båtsemester och dagen efter hemkomsten åkte jag till öland en vecka. Nu är jag hemma resten av lovet och fan vad skönt. Har tid med bloggen då faktiskt, har mycket bilder och sen får jag väl spendera tid med lite vänner. Hoppas ni haft en bra lov hittills!

som nya ljus brinner aldrig ut

Det går så otroligt segt för mig att ladda upp bilder vilket suger. Igår hängde jag i stan med Mina och Sofie. Satt vid matställe efter matställe. Igår sov vi hos Soffan och myste. Idag solade vi. Hehe. Köpte ett par blåa skor och en tröja igår. Lyckades tappa min telefon, men hittade på bikbok en halvtimme senare. Nej jag hade en massa saker att skriva men glömde bort allt. Skit.

juli 4

Karin är min bästa vän sen mer än 4 år tillbaka. Hon har ett sinne för humor och teater. Det har hon garanterat ärvt av sin mor som är skådespelare. Det kan gå månader utan att vi riktigt umgås (inte för att tror att det hänt men ändå) och så när vi ses är det som vi vart med varandra varje dag. Jag kan vara mig själv med Kakan på alla sätt och vis. Hon är den som känner mig bäst. Hon är också den stökigaste person jag känner, varje gång när man ska hem till henne låter det såhär "du får vänta lite för jag måste städa" "ursäkta röran" "du får inte gå in i mitt rum, det är stökigt som fan" och jo hennes rum brukar vara rätt så stökigt faktiskt. Hon har en finkänsla för mat då hon kan proppa i sig hur mycket som helst utan att gå upp ett enda kilo. Med en bra klädstil och fylld garderob skulle hon göra en succé som ficktjuv då jag alltid på något sätt hittar mina kläder gömda i hennes garderob. En grej vi har är att spela in film, förut speciellt i sjuan var det alltid filmkameran som åkte fram och det blev allt från Idol till en knäpp kärleksrulle. Nu förtiden så tittar vi på banden och garvar sönder eller så gör vi musikvideor istället. Jag är en äkta landkrabba och jag hatar vatten, gillar att bada men jag gillar inte havet. Karin är precis tvärtom. Hon älskar hav och vatten och badar hellre när jag föredrar att ligga i solen. I sjuan var det rätt så tydligt när hon följde med till egypten, och även alla gånger vi har seglat tillsammans. Nej vafan, det finns hur mycket som helst jag kan säga mer om karin men då kommer ni alla stanna efter första meningen då ni inser att ni inte kommer orka läsa allt. Men Karin, grattis älskade vän på din 16-årsdag. Hoppas du får allt du önskar dig och lite till bortskämda unge. ♥

peace and love

Sådär, hemma från en grym vecka i borlänge med härliga brudar. Peace and love var allt jag hoppades på om inte bättre. Lökiga tält varje morgon man vaknade, kebab till lunch varenda dag, dansade loss till alla konserter, gick och lade sig lite då man ville det vill säga klockan 6 på morgonen. Fick även världens konstigaste komplimang, att jag var lik Nala i lejonkungen. Just nu har jag lite brist på tankar om peace men om ni vill veta nåt är det bara fråga!
Idag fyller min fina vän Karin år (mer om henne sen) och även freja. Ikväll ska jag nog lajja lite med soff. Peace out

RSS 2.0