bye

Känner ändå att efter typ snart tre år på denna fantastiskt fina blogg är det ända rätta att giva ett litet avskedsinlägg. Som ni förmodligen märkt har jag slutat blogga, just för den anledningen att jag inte tycker det är speciellt kul eller nödvändigt länge (inte för att det nånsin varit nödvändigt). Kanske kikar in nån gång ibland och förut när jag sagt det har jag alltid börjat om men den här gången känns det faktiskt som "slutet". Haha. Ser att drygt en tredjedel av er läsare går in på bloggen var dag i hopp om ny uppdatering. Trist att det inte kommit någon.
Men ni ska få ett välförtjänt farväl genom lite bilder. Gamla som nya, heheh. Det är ni faktiskt värda. Tack för mig då.
Pussssssszz
P.S kommer inte sätta lösenord då jag själv tycker det är fett kul att kolla igenom om ett tag! även nu.
Vissa bilder är jetefula, oredigerade och äckliga. Men det kan jag väl bjuda på... hihihihi, ha ett bra liv fellas!!
Tack till mina fina vänner och familj som gjort detta möjligt, men främst mig själv.
Alltså:
Karin, Mina, Sofie, Emma, Iris, Fanny, Elin, Johanna, Alice, Tove, Nike, Klara, Therese, Ida, Lollo, Ebba, Linnéa, Signe, Alma, Anna, Mamma, Pappa, mina systrar, kusiner, släkt, förra classmates, nuvarande classmates, CHUCK BASS, gossip girl, OC, OTH, Prison Break. Ja om jag glömt någon så trist. Men jag räknar med alla som deltagit i bloggen någon gång. PUUZZZZ

RSS 2.0