Coola

HEY! Några år sen så att säga.. Nu åker vi till båten, tror vår kurs siktar mot gotland! :D puss

Hellooo

Hej friends! Jag har haft det toppen bra i Kroatien och direkt när jag kom hem så tillbringades dagen med Karin och Joizan. I torsdags köpte jag nya kläder också. BRA! Över helgen har jag vart på landet med Karin. Det var myyys. Imorrn åker vi ut och seglar. Mer mys. Men bara så att ni vet så finns det bilder att visa men just nu så går det inte. Så jag ligger efter i det. Men ha det braaaaaaaaaooo!!!

Uppdatering


Hejhopp! Karin, Fredrikas vän här. Freddan ville att jag skulle slänga in ett inlägg eftersom hennes internet inte funkar. Hon har i alla fall kommit hem från Kroatien och är brunare än en bajskorv. Imorgon åker hon & jag till hennes landställe och på söndag eller måndag drar vi och seglar!! Så det blir nog ingen mer uppdatering för hennes del. Oj, nu blev det långt. Hoppas ni har ett bra sommarlov, ciao!

Prag

Tjeenispenis! Är just nu i Prag på hotellrummet. Vi kom hit runt två och sedan dess har vi shoppat lite. Vi åt dyr dyr sushi till middag som vi köpte på ett ställe med skumma kineser.. Men jag komme nog inte kunna uppdatera mer för sen bor vi inte på hotell så inget internet tror jag. Nu ligger jag och Ello i vår obekväma säng och ska kolla på Nottingham Hill och på lördag är vi framme i Kroatien. Puss

KrOaTiEn

Tjoo! Sitter med min syster i knäet fast nu ska hon tydligen gå. Packningen är typ klar och så fort Johanna är klar så ska vi åka till stan för att fixa det sista, eller jag ska köpa lite saker för inatt då drar vi. Det här blir nog sista inlägget innan jag åker och vad jag vet så kommer ingen att gästblogga men ni får ha det gryymt och så att ni inte missar när jag är hemma igen så tycker jag att ni ska
trycka här --> bloglovin

BLACK & WHITE

Igår tog jag cykeln och mötte Joizan, vi cyklade en omväg in bland högt gräs och i skogen tills vi kom fram till vattnet. Sen tog vi ett kvällsdopp i Gustavsvik. Vi kollade på halva Spanien-Paraguay matchen och ooh vad glad jag blev när Spanien gjorde mål och vann! Idag tog jag och syrran min och Joizan såklart en sväng till Bagarn vilket var mys. Karin fyller 15 idag också, grattis stumpan!

Come Baby

Okej, hatar mitt internet. Idag har jag hunnit med att åka båt, sola, bada blivit islängd med kläderna på. Gått lite halvt vilse i gamla stan, åkt buss, gått hem, ätit mat, ska träffa min bff Johanna. Lite av min dag och lite av framtiden på denna kväll. Eftersom att en viss människa inte svarar när man försöker nå honom så har planerna gått fel. Men nu ska jag kolla runt.

YOU'LL BE FALLING IN LOVE

Okej, mitt nät laggar så det här blir allt för nu! Men igår kom Karre hit, vi åkte ner till boobadet och badade en stund på kvällen eller snarare två timmar.. Glömde bort tiden och rätt vare va så var klockan halv 12. Men vi tog en massa bilder och hade allmänt kuL! Det kändes bra att träffa'na igen, men mindre bra att hon åker imorrn igen. Idag åkte vi till björkvik och snart ska jag träffa Alle, Joizan och Karre. Ha det!

THE WORLD'S BEST FRIEND

Har nyss lämnat Anna vid bussen. Vi har haft det kul kul! Vi har kvällsbadat vilket var mys! Ikväll kommer världens bästa vän hit. ÅÅH vad jag har saknat henne! Nu blire färdigtittande på piplarsson med syrran.

RSS 2.0