Where to begin, what to say..

Detta inlägg är om mig och min underbara kompis Fredrika. Where to begin...
Ja vi kan väl börja med bilderna där uppe. Ungefär så är skillnaden på våra utseenden. Jag har alltid varit den snygga och Fredrika har varit den, så att säga lite mindre aktraktiva.. Men jag menar, så stor skillnad är det väl inte!?
Nej jag orkar faktiskt inte vara elak i det här inlägget, läste precis en blogg om en tjej som förlorat båda sina föräldrar + syster, och hon är bara 13 år. Jag kan inte förstå vad det är hon går i genom, men det gjorde mig lite sentimental så ska var ganska kärleksfull nu.
Fredrika Jevrell, dig går det fan inte att beskriva i ord. Man måste lära känna dig och skapa sin egna uppfattning, för vad jag än skulle skriva så skulle det bara låta fel. Du är faktiskt en av dom härligaste personerna jag träffat( ta vara på all kärlek du får nu för det lär vara ända gången du får höra det) Vi har inte kännt varandra så länge, var väl typ i somras som vi började hänga som mest, eller hur Freddie?Anyway.. Jag anser dig som än av mina närmsta vänner nu, oavsett om du vill eller inte, deal with it.
Jag har inte träffat dig på sjukt länge nu känns det som då du har haft fullt upp med att supa och spåra med alla aisatiska ungar i Vietnamn och Kina och allt vart du varit, btw tog du hem en asiatisk baby till mig?
Men imorgon ska vi leka och jag är sjukt sugen på att spåra, eller vad säger du? Om du bara vill ligga hemma så får du tänka om!
Hmm, vad mer kan man säga? Jag har aldrig varit bra på att blogga och som Freddie kanske vet, inte speciellt kärleksfull av mig i ord, skadeglädje är nog mer mig.. Men jag försöker här, antar att det är värt nånting!
Vart var jag?.. Jo du är en härligt liten filur, justeja.. vad mer... du får mig ofta att skratta? räknas det? ja vi besämmer att det räknas. Inte för att jag vet vad jag räknar haha.. Herrgud vad luddigt inlägg jag borde nog sluta nu.. Det är ändå ingen förutom jag som läser din blogg haha  ni som faktiskt läser hennes blogg får gärna kommentera en bokstav eller något och visa att jag har fel)
Hahahhahahaahhahah, den här bilden får mig alltid att skratta, det är en till sak jag gillar med dig! Du har inga problem med att bjuda på dig själv och du bryr dig inte om vad andra tycker och tänker om dig, och det är ju bra! you go girl!! Nu började Justin Bieber tralla lite på min Spotify FYI.. baby baby baby ooooh

Jag saknar PA tiderna då man skrev så fina ''presser'' om sina komisar, hahah LOL, saknar inte PA. Fredrikas blogg fungerar precis lika bra!
Men nu ska jag runda av lite.. Har väl inte så mycket mer att säga? Du är alltid snäll.... eller oftast snäll... eller kanske ibland.... vet du vad när jag tänker efter är du inte speciellt snäll mot mig, du skulle aldrig skriva någonting så här fint om mig! FUCK U( det förra inlägget du skrev om mig räknas inte då du la upp historiens fulaste bilder på mig + att du skrev att jag älskar att sitta hemma och mysa med sina katter och ägnar stor del åt skolan)

Kände att kärlek försvann lite på vägen, men det höll ca 5 minuter, mer får du inte.
Det var allt från mig, peace out motherfuckers, M

KommentarerDITT NAMN?:
Kom ihåg mig

E-MAIL : (publiceras ej)

DIN BLOGG?:

Kommentar:

Trackback