back or not?

Jag har ju inte bloggat på, låt oss se, 10 månader men jag läser bloggar hela tiden så helt plötsligt fick jag ett ryck att göra ett inlägg. Får se om det fortsätter eller om jag bara gör det nu, och med tanke på den statisiken som finns nu lär det ändå inte vara nån som läser, men äsch det är ju mest för mig själv kanske iallafall som man brukar uttala sig?
Men för att komma lite till saken kan jag ju faktiskt visa er ca 5 läsare vad ni missat i mitt liv de senaste 10 månaderna. 
 
Jag spenderade midsommar med två av mina bästavänner på Marstrand och var mikket mikket glad, har typ varit glad hela året. Bra år :)
Jag hade nog den bästa veckan i mitt liv på Rhodos med de bästa man kan tänka sig. (haha låter så jäkla klyschigt men det var så jäkla kul asåååå)
 
Min kusin gifte sig, fick även en ny liten kusse för nåra veckor sen.
 
Spenderade tre månader av hösten i England med min klass, en rolig upplevelse som jag dessvärre inte gör om då det dåliga ofta tog över det som var bra, men hade skitkul med klassen och väldigt många "oförglömliga" lol, kvällar. 
Min familj kom och hälsade på mig och då besökte vi Harry Potter museet, vilket faktiskt var ascoolt. Fyllde även 17, Nike, Sofie, Frida och Linnea kom en vecka på höstlovet och hälsa på också!
 
Haha här har ni i princip det som hänt under de 10 senaste månaderna, eller det absolut bästa iallafall.

RSS 2.0